Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw trouwe viervoeter in de watten te leggen? Zoek niet verder! Huisdierenoppas Deventer staat klaar om uw hond(en) individueel uit te laten in hun eigen vertrouwde omgeving. De wandeling worden aangepast en afgestemd op de wensen van u en uw hond(en).

Onze unieke hondenuitlaatservice draait helemaal om uw hond(en). Geen drukte van een bus vol honden; alleen uw trouwe viervoeter gaat mee op avontuur. We houden rekening met de specifieke behoeften en eigenschappen van uw hond, zodat elke wandeling een waar feest is voor hen.

Heeft uw hond wat extra aandacht nodig? Geen probleem! Zelfs honden die liever niet in een groep worden uitgelaten, kunnen met Huisdierenoppas Deventer genieten van een wandeling. We passen ons aan, zodat uw hond altijd op zijn gemak is.

Uw hond verdient het beste, daarom zorgen we ervoor dat ze in hun vertrouwde omgeving worden uitgelaten. Ook loopse of schuwe honden zijn meer dan welkom bij ons. En als er ongelukjes gebeuren in huis, ruimen we die natuurlijk netjes op.

Mocht u interesse hebben, vul dan snel het formulier in voor een kennismakingsgesprek. We staan te popelen om u en uw hond(en) thuis te ontmoeten. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op voor een kennismaking met u en uw hond(en) bij u thuis.