Onze dienstverlening is afgestemd op het welzijn van uw kat(ten). Of het nu gaat om een dagje weg, een weekendje er tussenuit of een langere vakantie, wij staan paraat om de verzorging van uw kat(ten) op ons te nemen. Door de verzorging in hun eigen omgeving te bieden, minimaliseren we stress en creëren we een comfortabele en vertrouwde sfeer voor uw kat(ten).

Wij begrijpen dat elke kat unieke behoeften heeft. Daarom zorgen we niet alleen voor de basisverzorging, maar ook voor de persoonlijke aandacht die uw kat verdient. Van voeding en vers water tot speelsessies en knuffels, we passen onze zorg aan op de gewoontes en voorkeuren van uw kat(ten). Indien nodig, verzorgen wij ook het toedienen van medicatie of insuline voor uw huisdier.

Wij streven ernaar om uw huisdieren net zo liefdevol te verzorgen als u dat zou doen. Mocht u interesse hebben, vul dan snel het formulier in voor een kennismakingsgesprek. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op voor een kennismaking met u en uw kat(ten) bij u thuis.